Korting op Kinderstad Heerlen

Korting op Kinderstad Heerlen

Ben je op zoek naar een geweldige manier om een leuke tijd door te brengen met je kinderen in Heerlen zonder de bank te breken? Nou, je bent op de juiste plek beland.

Wat is Kinderstad Heerlen?

Kinderstad Heerlen is een spannend pretpark speciaal ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. Het is gevestigd in Heerlen, een prachtige stad in Nederland, en staat bekend om zijn overvloed aan leuke activiteiten en attracties voor kinderen. Of je kinderen nu dol zijn op klimmen, glijden, springen of gewoon spelen, Kinderstad Heerlen heeft voor elk wat wils.

De attracties van Kinderstad Heerlen

 1. Een van de hoogtepunten van Kinderstad Heerlen zijn de indrukwekkende speelkastelen. Deze kastelen zijn gevuld met glijbanen, tunnels en geheime doorgangen waar kinderen urenlang plezier kunnen beleven. Ze kunnen zich verkleden als prinsen en prinsessen en hun eigen avonturen beleven in deze magische kastelen.
 2. De avonturenspeeltuin bij Kinderstad Heerlen is een geweldige plek voor kinderen om te rennen, klimmen en hun energie kwijt te raken. Er zijn schommels, klimrekken en zelfs een zandbak voor de kleintjes om in te graven. Het is een geweldige plek voor kinderen om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.
 3. Op warme dagen kunnen kinderen afkoelen en spelen in de waterwereld van Kinderstad Heerlen. Er zijn spetterende fonteinen en interactieve waterspellen om van te genieten. Vergeet niet om zwemkleding en een handdoek mee te nemen als je van plan bent om hier plezier te hebben.
 4. Voor gezinnen die van een beetje competitie houden, is er een leuke minigolfbaan bij Kinderstad Heerlen. Je kunt je vaardigheden testen terwijl je door het parcours navigeert en probeert de bal in zo min mogelijk slagen in het gaatje te krijgen.
 5. Als je kinderen van dieren houden, zullen ze dol zijn op de kinderboerderij van Kinderstad Heerlen. Hier kunnen ze dieren zoals geiten, konijnen en kippen van dichtbij bekijken en zelfs voeren. Het is een geweldige educatieve ervaring voor jonge ontdekkingsreizigers.
 6. Zelfs op regenachtige dagen is er geen reden tot zorgen, want Kinderstad Heerlen heeft een uitgebreide indoorspeeltuin waar kinderen kunnen ravotten en plezier kunnen hebben, ongeacht het weer buiten.

Hoe krijg je korting op Kinderstad Heerlen?

Nu je een idee hebt van alle geweldige dingen die Kinderstad Heerlen te bieden heeft, laten we eens praten over hoe je korting kunt krijgen op je bezoek. Hier zijn enkele tips en trucs die je kunt volgen:

 1. Een van de gemakkelijkste manieren om korting te krijgen, is door je tickets online te reserveren via de officiƫle website van Kinderstad Heerlen. Vaak bieden ze online speciale aanbiedingen en kortingen aan die je niet aan de kassa kunt krijgen.
 2. Kinderstad Heerlen biedt vaak speciale familiepakketten aan waarmee je kunt besparen als je met je gezin gaat. Deze pakketten omvatten meestal toegangstickets en soms zelfs extra’s zoals maaltijden of snacks.
 3. Houd een oogje in het zeil voor kortingsbonnen die beschikbaar kunnen zijn in lokale kranten, magazines of online couponwebsites. Deze kortingsbonnen kunnen je aanzienlijke besparingen opleveren.
 4. Kinderstad Heerlen heeft soms seizoensgebonden aanbiedingen, zoals zomer- of winterkortingen. Als je flexibel bent met je bezoekdatum, kan het de moeite waard zijn om te profiteren van deze speciale aanbiedingen.
 5. Controleer of Kinderstad Heerlen een loyaliteitsprogramma heeft waarbij je punten kunt verdienen voor elk bezoek en deze punten kunt inwisselen voor kortingen op toekomstige bezoeken.
 6. Als je van plan bent om Kinderstad Heerlen vaker te bezoeken, overweeg dan om een jaarabonnement aan te schaffen. Dit kan een geweldige manier zijn om op de lange termijn geld te besparen.
 7. De meest voordelige manier is overigens de kortingskaart van NapPas aanschaffen. Want daarmee krijg je echt kinderstad heerlen korting.
Korting op Kinderstad Heerlen
Schuiven naar boven